Voetbal odds vergelijken

Odds vergelijken is een belangrijk aspect van het live wedden op voetbal, je wilt immers de beste odds hebben wanneer je op een wedstrijd of spelelement gaat wedden. De odds van Unibet zijn het beste en wij adviseren spelers die op zoek zijn naar voetbal odds om de odds bij Unibet te vergelijken. Ben je van plan op het WK 2012 te gaan wedden dan kun je via onze website straks alle standen en wedstrijd uitslagen volgen. Wij adviseren spelers die graag op voetbal wedden om te wedden via unibet of 888 sports aangezien dit de meest betrouwbare partijen zijn om een weddenschap bij af te sluiten.

Alle bookmakers die wij aanbieden geven u een helder overzicht wat de odds zijn en het is dan ook verstandig om dagelijks even een kijkje te nemen om te zien hoe de stand van zaken staan.

Wat zijn voetbal odds?

De letterlijke vertaling voor het Engelse woord "Odds" is in het Nederlands "Quotering". Aan de hand van een quotering kun je vooraf bepalen wat jouw inzet en eventuele winst zal zijn. Zo kun je zien hoeveel je krijgt uitbetaald bij winst van jouw favoriete team of een gelijkspel. Odds vergelijken is een belangrijk spelelement van het online wedden want als speler ben je constant op zoek naar de beste odds zodat je de hoogste winst kunt pakken. Bekijk hieronder alvast live standen waarbij je direct de quoteringen kunt vergelijken.

In het table hieronder afkomstig van unibet zie je aan de rechterkant een 1, X en 2 staan. 1 staat de quotering van het eerst genoemde team. Een X staat voor de quotering van een gelijkspel en 2 staat voor de quotering van het tweede genoemde team.

Advertentie

Wedden bij bookmakers
Mybet sportMybet sport