Nieuws

Oranje speelt tegen Wales. De wedstrijd begint om 20:30 in de Amsterdam Arena. Inmiddels zijn alle kaarten uitverkocht.

Wil jij wedden op Nederland of misschien wel op Wales? Dat kan, kies dan één van de bookmakers om een weddenschap af te sluiten.

Het EK komt er weer aan en dan is het altijd weer spannend wie er gaat winnen. Het is vaak op tv en het zou leuk zijn om een weddenschap af te sluiten voor de extra spanning tijdens de duels op het grootste voetbalpodium van de wereld. Wil jij prijzen winnen door te wedden op sport bij het EK voetbal? Dat kan door je eigen poule te kiezen. Speciaal voor het EK is er een aparte weddenschap mogelijk. Tijdens de live wedstrijden kan je kijken of je prijzen gaat pakken. Bekijk nu alvast goed de teams zodat jij zo goed mogelijk je poule kan samenstellen en die prijzen binnen kan slepen.

Het EK gaat weer beginnen en ook het Nederlands elftal is natuurlijk weer van de partij. Heb je al enig idee hoe zij het gaan doen tijdens dit EK? Het zal nog een spannende strijd gaan worden, maar we hopen natuurlijk dat Nederland gaat winnen!

Het EK staat weer voor de deur en ook de online casino’s spelen hier graag op in.

Ben je ook zo gek op voetbal? Dan kun je vast en zeker niet meer wachten op het EK. EK staat voor Europees Kampioenschap en ook dit jaar is het hier weer tijd voor. 8 juni tot en met 1 juli zal het plaats gaan vinden in Oekraïne en Polen. Het gaat nu over de 14e editie die wordt gehouden door de UEFA georganiseerde Europees kampioenschap voetbal organisatie.


Circus.nl

Circus.nl

€250 Bonus

100 Free Spins

Jacks.nl

Jacks.nl

€100 Bonus

0 Free Spins

^