UITZWAAIWEDSTRIJD NEDERLAND WALES

De mannen van Oranje nemen het op 4 juni op tegen Wales. Het duel begint om 20:30 in de Amsterdam Arena en helaas zijn alle kaarten inmiddels uitverkocht. Wales heeft zich helaas niet weten te kwalificeren voor het WK in Brazilië en het wordt voor Nederland de zevende keer dat zij het tegen Wales opnemen. Tot nu toe heeft Nederland alle vorige partijen weten te winnen, lukt dat op 4 juni in de Amsterdams Arena ook? Nederland staat als favoriet genoteerd en de qutering voor winst van Nederland staat dan ook op 1.27, zet je in op een gelijkspel da ontvang je 5.7 keer de geplaatste inzet. Bij Wales ontbreken er een paar sterspelers waardoor de bookmakers verwachten dat Nederland eenvoudig wint maar is dat wel zo?

Persoonlijk denk ik wel dat Nederland zal weten te winnen maar als we uitgaan van de vorige oefeninterlands van het Nederlands elftal hebben we tot noch toe weinig spectaculair voetbal mogen aanschouwen.

WK voetbal2014 in Brazilië

Op 12 juni is het dan eindelijk over en gaat het WK2014 in Brazilië van start. De enige wedstrijd op 12 juni is Brazilië tegen Kroatië en het Nederlands elftal speelt de volgende dag op 13 juni de eerste WK wedstrijd tegen Spanje. Nederland is ingedeeld in poule B dat bestaat uit de volgende landen:

  • Nederland
  • Spanje
  • Chili
  • Australië

Binnenkort komen wij met uitgebreide informatie omtrent het WK, zorg dus dat je weddenmetvoetbal.com bij jouw favorieten opslaat en bezoek ons snel weer eens.

Wedden op Nederland Wales

Wil je graag wedden op Nederland Wales dan adviseren wij je om via het casino een weddenschap af te sluiten. Bezoek anders vooraf eerst ook eens een van de vele andere wedkantoren op onze website zodat je zelf een beeld kunt scheppen waar jij het liefst gaat wedden. Wij wensen je alvast veel succes met het afsluiten van een weddenschap.

^